9 Ekim 2010 Cumartesi

Dont Get Caught



eğer çok uygunsuz bir durumda(derste, yolda, işte) ereksiyonda iseniz , birden deniz dalgalarını düşünmeye başlayın. bu meditasyon çişinizi getirebilir ama ereksiyon halinizi sonlandıracaktır.




facebook saldırısını yapan birinin acıklı bir hikayesini anlatıcam size

bizim gibi bir internet suçlusu olan arkadaşımız düşük levelli bir internet kullanıcısına acımasız facebook oyununu oynamak istiyor. her şey hazır ve adımlar dogru şekilde uygulanıp kullanıcı tongaya düşürülüyor. mamafih suçlu arkadaşımız resimleri yükledigi sırada aklına gelmeyen bir sebep dolayısı ile enseleniyor


tck 133/2 Katıldığı aleni olmayan bir söyleşiyi, diğer konuşanların rızası olmadan ses alma cihazı ile kayda alan kişi, altı aya kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır


aptal suçlu arkadaşımızın resimleri yükledigi site www.tinypic.com diger sıradan resim upload sitelerinden bir farkı yok ama bu arkadaşımız hep bu siteyi bu tür işler için kullanıyormuş ve kolay bir yan tık ile açılan bir kullanıcının daha önce eklediği resimlerden oluşan galeri bölümüyle kurbanımız , suçlunun daha önce yükledigi resimlere ulaşıyor. bu resimler arasında bizim suçlunun fotoğrafı da var . şansa bakın kurban suçluyu tanıyor çünkü bir arkadaşı.

avcı , av oldu.

suçlumuz evden okula giderken tenhada köşeye çekilip bunun bir hesabı soruluyor güzelce sonra olay ailesine intikal ettirilip yapılan oyundan ailesinin her bireyi ve çevresi haberdar ediliyor.


TCK 132/3


Kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın alenen ifşa eden kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.


adı müzmin hacker a çıkan bu arkadaşımız bu olaydan sonra bilgisayarda sadece oyun oynayıp msn yapıyor. linç edilmedigi için şanslı olan bu arkadaşımza geri kalan sivil hayatında başarılar diliyoruz ve kendimize dönüyoruz.

buradan çıkaracagınız ders nedir peki sevgili çaylak oyuncular? her zaman dedigim gibi internette her temas iz bırakır. hiçbir zaman düşünmeyin ki ben bütün izleri sildim , bir bokluk olur yakayı eleverirsiniz ondan sonra sizi kurtarmayıp ''ben demiştim '' der ve uzaktan küçümseyen gözlerle bakıp cık cık larım.

arada böyle ibretlik hikayeler paylaşmak lazım ki sizin ne ile ugrastıgınız daha açık olsun. internet çift taraflı silah sizin için çalıştıgı kadar size karşı da çalışabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder