25 Aralık 2010 Cumartesi

Annoying Jesus

eğer yapmanız gereken önemli bir iş varsa, o işi halledeğinizi bütün arkadaşlarınıza söyleyin. arkadaşlarının yanında göt gibi kalma korkusu sizi daha yapmadığınız o işi yapma konusunda motive edecektir.



          hristiyan misyonerlerin bir kampanyası vardır. hz. isayı kitlelere tanıtmak ve onun ne kadar iyi olduğunu göstermektir amaçları. bunun için bir poster kampanyası başlatırlar. çizilen posterlerin hepsi hz isa ile birlikte gösterilen gündelik işlerini yapmakta olan insanların resimleridir. bu posterlerle verilmek istenen mesaj hz isanın ne yaparlarsa yapsınlar hep yanlarında olduğu ve onlara destek oldugunu göstermektir. resimlerde herhangi bir yazı falan yoktur. 

      bu posterler internet ortamında paylaşılır ve büyük bir kampanya olur hedeflendiği gibi. ama internet ortamında belli bir oynamadan sonra yayıldığı geç farkedilir. yapılan şey posterlere sadece konuşma balonları yazmaktır. ve böylece efsane doğar "Annoying Jesus". internette fenomen olur her yere yayılır gittiği yerde lol olur bu posterler. birkaçını burada paylaşıyorum. 




not: resimleri göremiyorsanız resmin üstüne tıklayın 










favorilerimden







en çok güldüklerimden biri





























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder