5 Ekim 2010 Salı

internet korsanları












tam hapşırmak isteyip de hapşırığınızın kaçtığı o an hemen bir ışık kaynağına bakın , kolayca hapşırdıktan sonra sümüğünüzü silin ve ''wessagonun yöntemi işe yaradı lan'' deyin kendi kendinize.




bugün size şöyle bir soru sorayım: hiç bir internet suçlusu olmak istediniz mi? evet diyorsanız internetten bir insanın hayatını mahvetme dersi 101 hoşgeldiniz. burada konudan sapıp size nette kimin kuyusunu nasıl kazacagınızı göstericem ; hem böylelikle yöntemi kendiniz bildiğinizi için size bir oyun oynandığında ne yapılması gerektiğini bileceksiniz. bunu anlatma nedenim nette haberlere bakarken karşılaştıgım o aptal çocugun intihar haberidir.



barney i dinlemen gerekirdi çocuk






internetin mahvettigi(aslında sonlandırdığı) en son hayatlardan biri new jersey üniversitesindeki gay üniversite 1. sınıf öğrencisine ait. oda arkadaşı bunun sevişmesini, odada açık bıraktıgı webcam sayesinde tüm yurt ile paylaşıyor. 1 hafta sonra gencimiz köprüden atlayıp intihar ediyor. usa da bu yıl 5 benzeri olay yaşandıgı için sanırım privacy ihlali hakkında daha fazla önlem alıcaklar. aşağıdaki linkte haberin kendisi var. bunu yapan adam bir dahi olmalı ama olayın bu raddeye gelebileceğini tahmin etmemiştir. intihar eden çocuk çok zayıf karakterli ve sanırım bünyesi bu kadar alayı kaldıramadı. zaten bir sürü aptal blog sahibi bu konu hakkında acıklı dokunaklı şeyler yazıp olaya isyan edecek. tekrar etmenin bir anlamı yok. adam gay di ve o şakaları kaldıramadı salak.

http://tinyurl.com/24wd3hq


lets get start. başlangıç olarak kendi güvenliginiz için yutup yasağından beri bildiğiniz proxy(ktunnel, hidemyass)sitelerini kullanmalısınız . böylelikle hakkınızda bir dava açıldığında yakalanmazsınız(gerçi tam çözüm degil ama sizin gibi nooblar için iyi olabilir).

bugünki yöntemin adı facebook saldırısı. sakın ola ki sanal ortam deneyimi fazla olan zeki insanlara bu işi yapmayı denemeyin sizin ip adresinizi tespit edip size daha agır bir oyun oynabilir. davul bile dengi dengine arkadaşlar. unutmayın ki internette her temas iz bırakır. tereciye tere satmaya çalışmayın çok fena yakalanırsınız.



hey bazen güzel şeyler de oluyor internette



ilk adım kurbanınızı seçin: bir msn adresi yada tam isim gerek olabilir. eger hedef alacagınız insan bütün internet site profillerinde aynı email adresini kullanıyorsa bilgilerine erişmek çok kolay olacaktır. ilk check etmeniz gereken site facebook. msn adresini aratın ve pat diye karşınıza hedefin bir fotografı ve ismi gelecek. ayrıca bu hedefin hafif mal olması lazım ki hiçbir şey sezinlemesin ipne.

ikinci adım: facebooktaki hedefinizi tongaya düşürmek için fake bir hesap yaratın genelde erkeklerde işe yaradıgı için bu yöntem ben kadın profili açardım. netten güzel kız resmi bulmayı ben size anlatmayım artık. hedefiniz şüphelenmesin diye önce onun listesindeki bir veya iki arkadaşı ekleyin . siz onu eklediginiz zaman ortak arkadaşlarınız olucagı için sizden herhangi bir şüphe duymayacak. merak edecektir tabi büyük ihtimal. hemen işi özel mesaja dökün ve ondan etkilendiginiz gibi şeyler söyleyin. yiyecektir bunu ve hemen msn görüşmesine alıcaktır sizi . ben de sizi burada 3. adıma alayım



ordan burdan linke tıklamayın dedelenebilirsiniz ccc nobrain ccc




üçüncü adım msn: fake bir msn adresi alın. emochocuq_89-xd@hotmail.com gayet tabi işinizi görücektir(yaş sınırı küçük olan kurbanlar için). msn sohbetinde artık adama ne yedirirseniz karşılıgında onu alırsınız. seks yada yatak muhabbeti sıradan hayat mahvetme içindir. asıl hedef ve uzun vade yatırımı ise onun güvenini kazanıp size büyük sırlarını ortaya dökmesi olsun. insanlar genelde netten tanıştıkları insanların onlara bir zarar veremeyecegini düşünüp en büyük sırlarını onlara açar ve onlara içlerini dökerler. hele kızlar duygusal bir anına denk gelebilirseniz ki çok şansa baladır, size bütün aile efradını ve sorunlarını anlatmaya başlar. dedigim gibi ilk adımda uygun bir kurban bulduysanız sizin için bu adımlar ve gerisi çok kolay olcaktır. aslında burada iş size düşüyor . biraz halden anlayan çakal biri iseniz bu işi temiz yaparsınız.

dördüncü adım: photoshop veya screen caps: screen caps almanın ne demek oldugunu belki bilmiyorsunuz. go to google.com ve oraya screen capture yaz bulduğun programı indir(gerçi windows program gerektirmeden yapıyor ama onu anlatıp zaman kaybetmek istemiyorum).




kimle chat yaptığınıza dikkat edin !!



dikkat edin sakın bütün bir ekranı almayın yoksa ters tepebilir size ait ipucular varsa masaüstünüzde sizin kim oldugunu anlaşılabilir o yüzden sadece pencereyi almaya bakın.

beşinci adım : facebook ve aile. tüm aptal insanların yaptıgı gibi facebookta privacy ayarlarınızı çok açık yaparsanız hedef olursunuz. önce gidip msn adresi ve facebook hesabını bulun ondan sonra arkadaşlar listesinde aynı soyadı aratın ve aile efradını kardeşini abisini ablasını anne veya babasını amcasını yada kuzeninin birisini bulun. screen capsleri imageshack e upload edip linki özel bir mesaj ile facebooktan gönderiyorsunuz .

''bakın sizin böyle böyle bildiğiniz bu insan benle ne yatak fantezileri konuştu ne sapık, arkadaşlarının arkasından neler neler diyor'' şeklinde süslemek (abaratıya kaçmadan) size kalmış birşey.






internetin en basit intikam alma yönetimi budur .birçok yaratıcı şey de var ama ona biraz reality katmak gerekiyor. çok kolay bir örnek :

kurbanınızın oturduğu semtin yakınında olan ptt ye gidin ve bir adres degisiklik formu doldurun. tabiki kurbanın bilgileri ile dolu olucak. diger adresi ise bilmediginiz bir yer yapın. artık kurbanınınz faturaların gelmemesinden şüphelenip ptt ye bir ugramadıkçca onun postaları kendi adresine gelmez. yakalanma oranı sıfır.





daha ileri teknikleri blogda sonra paylaşırım. o güne kadar hepinize bol şans. dont get caught :)

3 yorum:

  1. haha, hilarious stuff.

    YanıtlaSil
  2. Didnt understand anything, you should translate this page into english

    YanıtlaSil
  3. These pictures are hilarious, wish I could understand your shit lol

    YanıtlaSil